Telefoane mobile performante 2022

Tehnologia reușește să ne surprindă continuu! Este un lucru bun ca sunt disponibile telefoane și aplicații mobile performante. Orice lucru performant devina, inevitabil, și foarte util.

Telefonul Apple iPhone 13 Pro Max

În momentul de față este considerat cel mai bun smartphone. Tehnologia Apple este în top, ca și până acum.

În afară de performanțele sale extraordinare, designul este complet revoluționar. Tehnic și elegant în același timp! Ecranul și partea din spate a telefonului este din sticlă – Gorilla Glass. Rama este confecționată din oțel inoxidabil. Există doar câteva culori disponibile: Graphite, Silver, Gold și Blue. Este un model de telefon foarte rapid care nu are toată memoria RAM solicitată. Meritul aparține unei componente noi chipset A15 bionic.

Cele mai importante caracteristici tehnice sunt următoarele: capacitatea de stocare până la 1 TB, 3 camere video cu senzori foarte mari, cinematic mode, super retină XDR OLED Display cu 1000 nits, placă grafică cu 4 nuclee, etc.

Din punctul de vedere al senzorilor, aceștia sunt numeroși: accelerometru, barometru, giroscop, recunoaștere facială, senzor de proximitate, senzor de lumină.

Dimensiunile sunt următoarele: 78.1×160.8×7.65 mm. Cântărește 240 grame. Anul apariției 2021. Tehnologiile folosite 3G, 4G și 5G. Conectivitate Wi-fi, Bluetooth, NFC, GPS și încărcare wireless. Sistemul de operare este de tip iOS, memoria internă este de 128GB, rezoluția video este de tip 4K. Toate persoanele care l-au folosit deja sunt foarte mulțumite. Mai ales din punctul de vedere al performanțelor și al capacității bateriei. Chiar dacă prețul este destul de ridicat (7000 lei!) se pare ca merită această investiție.  

Articole Populare

Ganoderma Lucidum și efectele ei minunate

Mai mult decât oricând avem nevoie de ajutorul unui medic naturist, în zilele noastre. Fenomenul de poluare este foarte accentuat la noi...

Mașini de epocă celebre

Ferrari 250 GTO (1962) Este una dintre cele mai scumpe mașini de epocă din lume, este adevărat! Deși pare...

Aparate dentare…. Invizibile

Din fericire, există astăzi aparate dentare invizibile cu ajutorul cărora dantura poate fi corectată. Este un câștig important care ajută foarte mult...