Aparate dentare…. Invizibile

Din fericire, există astăzi aparate dentare invizibile cu ajutorul cărora dantura poate fi corectată. Este un câștig important care ajută foarte mult persoanele atente la felul în care arată în orice moment. În trecut, corecțiile dentare se realizau cu ajutorul unor aparate foarte incomode și complet inestetice. Era unul dintre motivele pentru care multe persoane refuzau să le poarte, chiar dacă acestea erau necesare din punct de vedere terapeutic.

Invisalign

Este cel mai cunoscut aparat dentar. Acesta este complet invizibil și a fost apreciat de persoanele care au avut nevoie de el chiar de la început. Unul din motive este comoditatea tratamentului, în afară de estetica buna pe care o au persoanele care îl poartă.

Folosirea acestui aparat dentar nu va determina persoana care îl va purta să își modifice alimentația și nici felul în care își va îngriji dantura pe parcursul tratamentului de îndreptare.

Un alt detaliu foarte important este următorul: oricând se poate renunța la acest aparat, fără nici un fel de problemă. Deci, daca veți fi nevoiți să participați la o întâlnire importantă sau să mergeți la o petrecere, puteți renunța la purtarea aparatului fără a fi nevoiți să mergeți la medic înainte.

Vizitele periodice la medic nu sunt foarte numeroase. Se pot programa controale la intervale de 2-3 luni, doar. Este un aparat eficient deoarece este în proporție de 100% personalizat. Spre deosebite de alte tipuri de aparate, acesta acționează în mod continuu. Celelalte modele, au o perioadă de acțiune de doar 2 săptămâni, începând cu momentul instalării.

Pentru eficiență maximă, acest aparat dentar trebuie purtat chiar și 22 de ore zilnic. În felul acesta se vor exercita acțiuni blânde asupra dinților care vor avea drept rezultat îndreptarea și corectarea danturii.

Pentru ca un astfel de aparat poate fi scos oricând, persoanele care îl vor purta vor putea sa mănânce orice. În cazul celorlalte modele de aparat, alimentația trebuia adaptată pe toată perioada cât pacienții purtau aparatele dentare clasice.

Din nou tehnologia ne oferă un confort de viață mult mai bun și rezultate foarte bune!

Articole Populare

Boala Basedow Graves simptome si tratament

Boala Basedow Graves este o boală frecvent întâlnită și în România. Ea se caracterizează prin secreția în exces a hormonilor tiroidieni. Consecința...

Tehnologia medicală din zilele noastre

Din ce în ce mai multe descoperiri științifice vin în sprijinul medicilor în prezent! Este un lucru îmbucurător faptul că oamenii de...

Podul lui Anghel Saligny

Podul de la Cernavodă care îi poartă numele, a fost la acea dată, cel mai lung pod din Europa. Lucrările au început...