Mașini de epocă celebre

Ferrari 250 GTO (1962)

Este una dintre cele mai scumpe mașini de epocă din lume, este adevărat! Deși pare greu de crezut, acest model de mașină a fost vândut în anul 2014 la o licitație publică pentru suma de …. 38 milioane de dolari. Licitația a fost organizată de către compania Bonhams The Quail.

Enzo Ferrari a construit doar 39 de modele de Ferrari 250 GTO.

Mercedes Benz W196 (1954)

Este un model de mașină Mercedes considerat a fi cel mai scump din lume. În anul 2013 acest model de mașină a fost vândut pentru suma de 29,6 milioane de dolari. Este un model celebru de mașină deoarece cu ajutorul lui Juan Manuel Fangio și Karl King au câștigat în anul 1946 Marele Premiu al Franței.

Designul este unul deosebit de modern și atrăgător, chiar și în zilele noastre. Amprenta unui mare producător auto se simte și a dăinuit de-a lungul timpului, cu succes.

Ferrari 375-Plus Spider Competizione (1954)

Este o mașină de epocă cu un preț foarte ridicat, de asemenea. Pentru acest model a fost oferit prețul de 18,4 milioane de dolari în anul 2017. Este dotată cu un motor de tip V12, capacitatea cilindrică de 4,9 l. În anul 1954, acest model de mașină reprezenta automobilul cu cel mai puternic și mai mare motor produs de compania Ferrari. Eleganță, tehnologie inovatoare, performanțe, recorduri noi, companii producătoare celebre! Sunt cuvintele care caracterizează cel mai bine modelele care au rezistat de-a lungul timpului celor mai aspre critici și au reușit cu succes să își impună … personalitatea chiar până în zilele noastre.

Articole Populare

Boala Basedow Graves simptome si tratament

Boala Basedow Graves este o boală frecvent întâlnită și în România. Ea se caracterizează prin secreția în exces a hormonilor tiroidieni. Consecința...

Mașini noi cu performanțe uimitoare

La sfârșitul anului 2021 a fost lansat un model de mașină foarte luxos în ... Grecia! Deși este o țară lipsita de...

Tehnologia medicală din zilele noastre

Din ce în ce mai multe descoperiri științifice vin în sprijinul medicilor în prezent! Este un lucru îmbucurător faptul că oamenii de...